Top

Cégkultúra

Mivel arra biztatunk téged, hogy mint külsősök beépüljünk a cégedbe, ezért fontos, hogy lásd, nekünk milyen a céges kultúránk. Ezáltal jobban megismerhetsz bennünket is.

1) Az emberek betartják az ígéreteiket

Végezd el a munkát! Ha megígérsz valamit, csináld meg! Időben, a legjobb minőségben és legmagasabb színvonalon, a legjobb tudásod szerint.

2) Keményen dolgozunk, keményen játszunk és keményen szórakozunk

Mindenki koncentráljon a munkájára, amikor dolgozik. Mindenki koncentráljon a családjára és a szeretteire, amikor otthon van. Mindenki koncentráljon arra, hogy jól érezze magát, amikor szórakozik.

Többet dolgozunk, mint eleget. Emlékezz, minden alkalommal, amikor nem dolgozunk, tucatnyi versenytárs viszont igen és jobb szolgáltatást próbálnak nyújtani és megszerezni az ügyfeleinket. Legyél elkötelezett abban, amit csinálsz és csináld!

A lehető legjobb partnerekkel működünk együtt, hogy mindkét fél számára győztes állapotot érjünk el, de nem toleráljuk, ha valaki megpróbál becsapni minket.

Olyan környezetet teremtünk, ahol a munkavállalóink a barátaink, ahol rendszeresen szervezünk közös programokat.

3) Hagyjuk a mellébeszélést!

Legyél őszinte! Nem arról van szó, hogy nem szeretjük a rizsát, de! Tényleg abból éltünk egy ideig, de most rövid, egyenes, őszinte válaszokat akarunk a kérdéseinkre.

4) Felelősség

Mindenki felelősséggel tartozik a cselekedeteiért. Fenntartod az üzleti fejlődési folyamatot, a kapcsolatot az ügyfelekkel, felügyeled a marketing költségvetést és felelős vagy ezért.

5) A kudarc lehetséges

Nem elég keményen próbálni, vagy szimplán próbálni! Vagy csinálunk valamit, vagy nem, de biztosan nem próbáljuk!

6) Küldetés, jövőkép, célok

Mindenki számára világos kell legyen, miért dolgozunk.

7) Nyitott fülek és ajtók

Mindenki odamehet bárkihez beszélni a cégen belül. Minden ajtó nyitva áll, minden ötletet meghallgatunk és megválaszolunk.

9) Az ügyfelek / vásárlók fejével gondolkodunk

Úgy gondolkodunk és cselekszünk, mintha az ügyfél vállalkozásában dolgoznánk. Ezért választanak minket!

10) Pontosan ismerjük a saját szakterületünket

Azért vagyunk a cégnél, mert bizonyos dolgokat jobban tudunk, mint bárki más házon belül. Ezért nem kérdezünk mást a munkánkkal kapcsolatban. Ha kérdés van, hogy meghozzunk egy döntést, világosan megfogalmazzuk a döntéshozóknak, hogy tudják miről is kell pontosan dönteniük.

11) Szenvedély

A marketing a szenvedélyünk. A tied sem árt ha az!

12) Pitch

Mindig pitchelünk. Mindenki. Tudod hol dolgozol, mit csinálsz és miért. Győzz meg bárkit, bárhol arról, hogy amit csinálunk az nagyszerű. Ha nem hiszel, lépj ki!

13) Szabadidő!

Igen, megeshet, hogy van némi szabadidőd, amíg vársz valakire, hogy befejezze a munkáját, amíg el tudod kezdeni a tiedet. Arra bátorítunk, hogy használd ezt az időt olyan valamire, ami hasznos a cég számára. Lépj ki a komfort zónádból és csinálj valami mást, mint most. Készíts valamit, ami hasznos az ügyfeleknek, vagy a cégnek magának. Írj egy blogposztot, vagy főzz nekünk valamit!

15) Megengedett dolgok

Rövidnadrág, fürdőruha, hosszú szakáll, papucs, játékkonzolok, közösségépítő játékok, kutyák, borivás, sör, egyéb alkoholos italok (amíg nem befolyásolják a teljesítményed) munkaidő alatt.

16) Erőszak, szexuális zaklatás

Nem megengedett! Kicsit sem! Azt akarjuk, hogy a munkavállalóink jól érezzék magukat, tiszteljék őket és részesei legyenek a kultúránknak. Nem kérdezzük a politikai, szexuális, vagy vallási nézeteidet.

17) Probléma?

Ha bármilyen problémád adódik, tudasd először velünk, így tudunk segíteni megoldani.

18) Változások

Légy képes a változásra. Előfordulhat, hogy kidobjuk 1 hónapnyi munkádat és arra kérünk csináld újra. Ez azért van, mert úgy gondoljuk jobbat tudunk (és tudsz) csinálni. El kell fogadnod és segítened fejleszteni a változásokat. Alkalmasnak kell legyél és elkötelezettnek a tanulásra. Minden változhat. Még a cégkultúra is…

19) Tehetségek

Jelenleg lehet nem keresünk új munkaerőt, mégis arra kérünk mutass be nagyszerű embereknek. Szeretnénk vonzani a tehetségeket, még ha jelenleg nem is engedhetjük meg, hogy felvegyük.

20) Találkozók

Legyél pontos. Amikor találkozol valakivel, öltözz fel tisztelettudóan, ne késs el és légy udvarias. Tudod a rendes rizsát.

Akkor lesz megbeszélésünk, amikor úgy gondoljuk, szükségünk van rá. Ha úgy érzed, szükségünk van egyre, tudasd velünk. Ha úgy gondolod, nincs szükséged valamelyikre, amit szervezünk, ugyancsak szólj. A találkozók megbeszélésekre vannak, amik előre vihetnek, nem pedig süti és tea miatt.

21) Ami a legjobb a cégnek…az a legjobb a cégnek

Túlórázhatunk, kirúghatunk embereket, kirúghatjuk magunkat, eladhatjuk a céget, vagy csinálhatunk mást, amit megkérdőjelezel. Ezt a cég lehető legjobb megítéléséért tesszük.