Top

Partnerek

Amikor nem általunk megoldandó feladatot teljesítünk (pl. grafikai tervezés), akkor az alább saját magunk által már minősített alvállalkozótól kérünk ajánlatot melyeket közösen az Ügyféllel értékelünk és döntünk. Fontos, hogy az alvállalkozói díjakra nem számítunk fel semmilyen felárat vagy jutalékot, azokat ügyfeleink felé transzparensen kezeljük.

Ha úgy érzed, nincsen szükséged folyamatos marketingre, vagy marketing tanácsadóra, ahhoz, hogy egy grafikát elkészíttess, keresd meg őket bizalommal. Ha esetleg megemlíted nekik, hogy rajtunk keresztül találtál rájuk, azt megköszönjük!

mkdf-team-image

Bene István

Grafikus

Több mint 10 év reklámügynökségi art direktor gyakorlat top márkákon, mint: P&G, OTP, Budapest Bank, Aegon, Rauch, Chevrolet, Avon, T-Mobile, T-Home, Fanta, L'Oreal, Borsodi, Tesco, HVG.

mkdf-team-image

Salamon Alexandra

Grafikus

Kreatív, arculattervezésben tapasztalt grafikus, nagy álmokkal és ötletekkel. Tanulmányait Dániában végezte, ahol megtanulta, hogy a ’less’ az mindig ’more’. Ennek szellemében munkáit letisztult minimalizmus jellemzi. Nemzetközi szinten dolgozik, így már több országban is sikerült nyomot hagynia szerte a világban.

mkdf-team-image

Tóth Ferenc

Grafikus

Több mint 10 éve dolgozik grafikusként. Karrierje kezdetén tudását projektek előkészítési szakaszában fejlesztette, ahol rengeteg tapasztalatot szerzett különböző területeken. Aztán elmerült a kreatív szakma rejtelmeibe és kihívásaiba. Nagyon szereti a változatosságot, mindig képes egyedit és kiemelkedőt alkotni.