Top

Referenciák

"Erős piaci versenybe léptünk be a Mantra Jógastúdióval, ahol folyamatosan bizonyítanunk kell, hogy jobbak és hitelesebbek vagyunk a környék más jógastúdióinál, hogy a vendégek minket válasszanak. Gábor és Misi segített hatékony stratégiát felépíteni és az elmúlt hónapokban Misivel a reakciók függvényében folyamatosan csiszoltunk a marketing csatornákon, üzeneteken, célcsoportokon. Tetszik hogy folyamatosan új ötleteket kapunk és a kérdéseinkre gyors és határozott választ. A siker abból látszik, hogy hétről hétre szépen bővül a vendégkörünk. Köszönjük! "

Regőci Gyöngyvér
ügyvezető / Mantra Jógastúdió

"Ami a legjobban tetszett a közös munkában, hogy szinte tulajdonosi hozzáállással menedzselték a rájuk bízott projektet. Nem csak a szakmai munkájuk teremtett értéket az Oszkárnak, de nekik köszönhetően jelentős költségmegtakarítást is elértünk!"

Prácser Attila
Co-founder, Oszkár.com

"Az önök ügynökségének segítségével lett népszerű egy korábbi nagyobb léptékű rendezvényünk, és az ON 100% Natural piaca lépésével is önöket bíztam meg. Számomra üdítő az önök szakmai felkészültsége és barátságos ügyfélkezelése. Remélem a jövőben is fogunk még együttműködni a nemzetközi piacra lépésünkkor!"

Bolyán András
Ügyvezető, ON 100% Natural

"Pontosan mérhető tervet készített nekem a csapat és folyamatosan jönnek a vendégek a marketingtevékenységnek köszönhetően. Ráadásul proaktívak, mindig hoznak új ötleteket is!"

Daniela Minkova
CEO // BeautyPont

"Gábor készítette el a marketingstratégiánkat és ő menedzseli az összes marketing aktivitásunkat. A legelején elmondta, hogy olyan megoldásokat fog ajánlani, amelyek jól mérhetőek és az eredményeknek megfelelően finomhangolhatóak. Nagyon jó az együttműködésünk, még egy csomó tervünk vár a közös megvalósításra"

Boda József
CEO // Codecool