Top

Munkatársak

mkdf-team-image

Bonyhádi Gábor

Partner, Strategy

Gábor marketing startéga, digitális marketing szakember 10+ év tapasztalattal. Volt már ügynökségi ügyfélkapcsolati igazgató, marketing igazgató és korábbi saját ügynökségével dolgozott már 100 feletti ügyfélnek és kampányon. Ügyfelei között voltak nagyok mint a Nike, Subway, OTP, Zwack, Unilever, FHB és egészen kicsi ügyfeleknek is. Több sikeres digitális termék beindításában részt vett, saját termékeket is épített és adott el. Van tapasztalata nemzetközi piacra lépés menedzselésében és hazai termékbevezetésben is. 2012 óta a Magyar Marketing Szövetség elnökségi tagja.

mkdf-team-image

Korbucz Sonya

Content

Pályáját az MTV-nél kezdte adásszerkesztőként. Később a Republicon ügynökségnél dolgozott digital project managerként, majd a LanceCom-nál a Swarovski PR menedzsereként. A Budapest Parknál is megfordult projekt menedzserként. Mellette saját zenekarát menedzseli.

mkdf-team-image

Balkay-Halász Péter

Partner, Digital, Performance

8 éve foglalkozik digitális marketinggel: a KKV szektortól a multinacionális cégekig már számos ügyféllel dolgozott együtt brand és performance kampányokon. A digitális marketing területén belül kiemelten érdeklődik az adat vezérelt kampányok és a Big Data iránt. Dolgozott már együtt többek között a Liberoval, a Budapesti Fesztivál Zenekarral, a UPC Magyarországgal és a Porsche Hungáriával is. Google Adwords és Analytics minősítéssel rendelkezik.